Arhiv dogodkov2018-09-19T13:56:37+00:00

SFRIZIRAJTE PRODAJO

Dvodnevna prodajna delavnica

ZREČE, Hotel Vital, 16. in 17. 11. 2016

In kaj pravijo udeleženci?

Odlična in zanimiva delavnica, ki jo zelo priporočam.

Mario Varga, Coface Slovenjija

Znanje zajemamo z veliko žlico, zato je tudi prav, da znanje, ki smo ga pridobili na Sales campu, delimo tistim, ki so željni znanja.

Tomaž Bandur

Moji vtisi so zelo pozitivni. Najbolj so mi ostale v spominu prodajne tehnike NLP.

Jasna Šnajder, Rolan d.o.o.

Zahvalil bi se predavateljema za odličen trening za povečanje prodaje. Še posebej odlično je bilo zaradi praktičnega dela treninga s katerim smo sfrizirali prodajne tehnike. Prepričan sem, da bom prodajal bolje in več. Zelo priporočam.

Edi, K & K agro – trade

Delavnica mi je dala globlji vpogled v osnovne in naprednejše vidike prodaje, ki jih mora vsak dober prodajalec uzavestiti in uporabljati. Všeč mi je bil pristop, usmerjen k posamezniku in aktivno sodelovanje vseh prisotnih. Hvala za vse informacije in za pozitivno energijo, ki ste nam jo posredovali.

Jerneja

Za Gabra: Všeč mi jeto, da svoja predavanja podkrepi z zelo dobrimi primeri, zgodbami, da si res situacijo dobro predstavljaš, ter znaš uporabiti v svojem poslu. Za Simono: Neverjetno kako zna skupino pritegniti, da posluša in sodeluje in to po več urnih predavanjih – neverjetno!

Xx

Predavatelji

Simona L. Ambrožič
Simona L. Ambrožičpredavateljica, coachinja, poslovna svetovalka
certificirana za Stength Deployment Inventory (SDI level2), NLP Praktik z mednarodnim certifikatom INLPTA in certifikatom Sistemsko-psihodinamskega treninga: Group Thinking & ORA- Organisational Role Analysis
Gaber Marolt
Gaber Marolt trener, mentor, coach, poslovni svetovalec
predavatelj z bogatimi podjetniškimi in poslovnimi izkušnjami. Trener nevroligvističnega programiranja z mednarodnimi certifikati INLPTA in SNLP coach. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z ExecutiveMBA poslovne šole Cotrugli.
Mojca Briščik
Mojca Briščikdirektorica Slovenske oglaševalske zbornice
Ana Praprotnik
Ana Praprotnikdirektorica marketinga, Sava Turizem d.d.
Vjeko Peretić
Vjeko PeretićPro zastupanje, Pro savetovanje (HR) d.o.o.
Renato Osrajnik
Renato Osrajnikdirektor podjetja Rolan d.o.o.